Amics de la fundació2021-09-28T15:55:42+02:00
  • Amics d'Alzheimer Catalunya Fundació

Compromesos a fer-li front a l’Alzheimer

La teva solidaritat i compromís en la lluita contra l’Alzheimer és molt important per a les persones amb demència i per als seus familiars. Convertir-te en amic o amiga de la fundació podràs col·laborar amb els projectes que estem duent a terme a la fundació.

6€ al mes

12 € al mes

18€ al mes

Preguntes freqüents

Quin és el procediment per desgravar la quota?2020-05-26T10:39:44+02:00

Al convertir-te en amic o amiga d’Alzheimer Catalunya Fundació tens beneficis fiscals. A principi de cada any comuniquem a Hisenda les donacions rebudes durant l’any anterior perquè s’inclogui a la declaració de la Renda. A més, pel nostre compromís amb les amics i amigues de la fundació, us enviem un certificat fiscal que acredita les vostres aportacions.

Amb què destinarem la teva aportació?2020-05-26T10:27:52+02:00

Les aportacions es destinaran a millorar el benestar de les persones per les qui treballem. Per una banda, les persones diagnosticades amb Alzheimer que compten amb una xarxa de suport i també amb les que es troben en risc d’exclusió social o a les que tutelem. Per l’altra, les persones cuidadores que conviuen amb una persona amb Alzheimer on se’ls acompanyarà en el nou rol.

Què implica ser amic/amiga de la fundació?2020-05-26T10:25:49+02:00

Els amics i amigues d’Alzheimer Catalunya Fundació són persones que creuen en la necessitat de millorar la vida de les persones diagnosticades amb Alzheimer i la dels seus cuidadors. Com a fundació privada, la vostra col·laboració i suport ens ajuden a seguir creant serveis d’atenció per a les persones amb Alzheimer i el seu entorn per millorar la qualitat de vida. Engegar nous estudis que aportin millores per al seu benestar i treballs de sensibilització a la ciutadania. Tu ets important perquè no oblidem les persones amb demència.

Si necessites més informació, escriu-nos!

    Sí, he llegit, entenc i accepto l' Avís Legal i la Política de privadesa.
    Accepto rebre informació d'Alzheimer Catalunya Fundació

    Go to Top