Carregant Esdeveniments

Envellir és un procés complex que moltes vegades deriva en invisibilitat, sovint causada per factors propis de la vellesa, com són la dependència o la demència i la resposta no adequada per part de les institucions i de la pròpia societat.

Aquesta invisibilitat és major en col·lectius com les dones o les persones LGTBI +, ja que sovint la seva existència i les seves necessitats no són tingudes en compte a l’hora de plantejar estratègies sobre l’envelliment.

Al webinar reflexionarem sobre aquesta problemàtica que ja és una realitat al nostre entorn i proposarem les diverses opcions que existeixen per incloure la perspectiva de gènere i l’enfocament LGTBI+ en la pràctica professional en l’àmbit sanitari i d’atenció a les persones grans.

Més informació:

 • Data: Dimecres 27 d’octubre
 • Hora: De 18 a 20 h
 • Lloc: Virtual (Zoom)
 • Ponent: Josep Maria Mesquida vicepresident de la  Fundació Enllaç. És Doctor en Treball Social i professor de la Universitat de Barcelona. Ha conduit amb altres persones investigadores estudis sobre persones grans LGTBI a la ciutat de Barcelona i a la província.
 • Dirigida a públic general. Tant professionals com persones interessades en la temàtica.

Inscripcions

  Data de naixement

  Quin és el teu gènere?

  Soc

  Com has conegut la trobada?

  Sí, he llegit, entenc i accepto l' Avís Legal i la Política de privadesa.
  Accepto rebre informació d'Alzheimer Catalunya Fundació