Carregant Esdeveniments

Cuidar és allò que ens permet sobreviure com a espècie humana. Quan som infants necessitem d’atenció pràcticament constant per poder superar els primers mesos de vida. Ens trobem en la mateixa situació anys després, quan envellim i necessitem suport per poder viure aquesta última etapa amb dignitat. Això ens fa ser éssers interdependents. Ens necessitem els uns als altres per sobreviure.

Tot i la rellevància de les cures quasi mai es tenen en compte a l’hora d’organitzar-nos com a societat. Actualment és un sector feminitzat i precaritzat a causa del sistema productiu i social en el que vivim. Això deriva en situacions d’explotació, economia informal i altres casuístiques.

A la xerrada transmetrem el valor de les cures per mostrar que és l’única manera d’aconseguir vides dignes, tant per les persones que es dediquen a elles com per les que les reben.

 

Més informació:

 • Data: Dijous 4 de Novembre
 • Hora: De 18 a 20 h
 • Lloc: Virtual (Zoom)
 • Ponent: Innan Urueta, treballadora social, especialitzada en intervencions comunitàries i envelliment. Compta amb més de 15 anys al sector i és sòcia fundadora  de la cooperativa Clara Ser Gran, empresa de l’Economia Social i Solidària que treballa per un canvi de mirada en el sector i en la transformació del model d’atenció a l’envelliment.
 • Dirigida a públic general. Tant professionals com persones interessades en la temàtica.

Inscripcions

  Data de naixement

  Quin és el teu gènere?

  Soc

  Com has conegut la trobada?

  Sí, he llegit, entenc i accepto l' Avís Legal i la Política de privadesa.
  Accepto rebre informació d'Alzheimer Catalunya Fundació