Carregant Esdeveniments

Un diagnòstic de la malaltia d’Alzheimer o altres demències li canvia la vida no només a la persona afectada, sinó també als seus familiars i amics i això no sempre es té en compte o no se li dona el valor real que té.

És fácil donar sempre prioritat a tenir cura de la persona afectada per Alzheimer, i darrera la bona intenció, el cuidador té tendència a descuidar el seu propi benestar. És important que el cuidador prengui consciencia de que ells mateixos també són prioritaris. El seu benestar repercutirà de manera clara en una millor cura de la persona afectada.

L’art en general, impacta positivament en la nostra salut mental i benestar físic. Cada vegada més neuropsicólegs recomanen tècniques com les del Zentangle degut als seus efectes terapèutics, ja que no només redueixen l’estrés i l’ansietat, sino que també brinden una plena relaxació i permeten obrir una finestra a la creativitat.

Consisteix en quelcom tant senzill com fer gargots, però seguint sempre determinats patrons. El fet de dibuixar unes simples ratlles, espirals o formes fantàstiques, i combinar-les entre sí, ajuda també a reforçar l’autoestima. I el millor, que no es necessita material car de dibuix o estris complicats.

 

OBJETIUS

  • Taller eminentment pràctic.
  • Orientar la persona participant, facilitant-li els models i les diferents possibilitats de fer ZIA.
  • Donar les eines necessàries per a que desprès pugui ser totalment autònom amb les seves creacions.
  • Facilitar una manera ràpida i eficaç de relaxació.
  • Contribuir al benestar mental de la persona cuidadora.

 

METODOLOGIA DEL TALLER

El curs anirà enfocat a transmetre els principals coneixements a les persones cuidadores, fomentant la participació dels assistents des del primer moment, al tractar-se d’un curs eminentment pràctic. Es facilita el material bàsic necessari.

 

 

INSCRIU-TE

ZIA: Art inspirat en la tècnica Zentagle
2, 9, 16 d’abril
De 16h a 18h. (6 hores)
39,90€

 

Vull inscriure’m 

 

TENS DUBTES?

Soc una persona afectadaSoc un familiarSoc un cuidadorSoc un professionalAltres

Sí, he llegit, entenc i accepto l' Avís Legal i la Política de privadesa.
Accepto rebre informació d'Alzheimer Catalunya Fundació