Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

ESCOLA DE TARDOR

De vegades, ens preguntem que més podem fer davant les persones que pateixen demència.  Quins aspectes legals hem de tenir en compte? Com impacte un diagnòstic?  Quins canvis de conducta podem trobar? Com aprendre a cuidar-nos?  Com més podem comunicar-nos amb la persona afectada?  Quins recursos de suport podem trobar actualment per a persones afectades i els seus familiars? Com podem relaxar-nos per millorar el nostre benestar i la cura de la persona a la que cuidem?

Us proposem una sèrie de cursos monogràfics que poden contribuir a enriquir i millorar la pràctica diària:

OBJECTIUS ESPECÍFICS DE L’ESCOLA:

  • Donar coneixements i Orientar sobre la clínica i el desenvolupament de la malaltia del Alzheimer i l’afectació en la seva evolució i tractament tan al afectat com al cuidador . (Procés i evolució de la malaltia . Què és l’Alzheimer i què comporta pel familiar i l’afectat) – (Xerrades didàctiques i interactives  del procés que aclareixin  dubtes sobre el procés de la malaltia,tant clínic ,Psicològic i de recursos i ajudes… (càpsules de coneixement i experiència)
  • Ajudar a decidir a les famílies sobre quan ha arribat el moment de considerar altres recursos socials,  o jurídics. (derivació, tutela, etc…)
  • Facilitar informacions, eines i recursos necessaris per l’adaptació a les diferents etapes de la malaltia, i als canvis en la relació persona/cuidador.
  • Aprendre a cuidar-se un mateix. El nostre benestar, repercutirà positivament en el benestar de la person

 

 

MÉS INFORMACIÓ: TALLERS I MINIFORMACIONS

 

 

INSCRIU-TE

 

1. DESCARREGA EL FULL D’INSCRIPCIÓ   FULL D’INSCRIPCIÓ ESCOLA DE TARDOR
2. RELLENA EL FORMULARIO, CARGA LA HOJA DE INSCRIPCIÓN Y ENVIA

VULL INSCRIURE'M A LA JORNADA "10 ANYS DE DCM"

Soc una persona afectadaSoc un familiarSoc un cuidadorSoc un professionalAltres

Sí, he llegit, entenc i accepto l' Avís Legal i la Política de privadesa.
Accepto rebre informació d'Alzheimer Catalunya Fundació