Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Per cuidar ens hem de cuidar i amb aquest esperit presentem la Primera Trobada Cuidadora.
La família és el principal recurs assistencial a l’hora de tenir cura de les persones amb demència. De mitjana, dediquem unes 13hores diàries a cuidar del nostre familiar, aquesta immensa quantitat de temps provoca que, poc a poc, quedin en un segon o tercer pla les estones dedicades a nosaltres, a fer allò que ens agrada, a quedar amb les nostres amistats, a descansar, etc.
Des d’Alzheimer Catalunya Fundació sabem que trobar espais per a un mateix no sempre és fàcil, però també sabem que són d’allò més necessaris per a que puguis seguir cuidant durant els anys que han de venir amb la mateixa qualitat que el primer dia. Amb aquest motiu ens hem proposat crear noves formes de cuidar la figura del cuidador, persona imprescindible pel benestar dels afectats per la demència i pel seu entorn proper.
Per això, aquest any posem en marxa el projecte “Trobades cuidadores”. Un espai de respir i de relació entre persones cuidadores, per tal que puguis reprendre algunes de les activitats socials i culturals que has hagut de deixar enrere per a poder vetllar pel benestar del teu familiar.
La primera Trobada Cuidadora tindrà lloc el proper dimecres 12 de maig a les 10:30 h al Parc de la Ciutadella, allà passejarem pels seus emblemàtics jardins, parlarem  i gaudirem de la bona companyia i la primavera. 
Punt de trobada: Entrada del parc situada al Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf).
Apunta-t’hi!

    Data de naixement

    Sí, he llegit, entenc i accepto l' Avís Legal i la Política de privadesa.
    Accepto rebre informació d'Alzheimer Catalunya Fundació