Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Qualsevol de nosaltres oblidem de tant en tant el nom de la persona amb la que estem parlant, de sobte, sense saber per què, desapareix de la nostra ment. Això és normal i no ha de ser motiu de preocupació, però és important estar alerta sobre la nostra memòria, sobretot quan ens fem grans.  

És per això que en motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer organitzem proves de memòria. A partir de senzills exercicis que ens faran recordar, memoritzar i dibuixar podrem analitzar si seguim mantenint un bon estat memorístic o ens trobem amb algunes dificultats.  

La finalitat d’aquestes proves és prendre consciència de la importància de cuidar-nos i revisar-nos, però els seus resultats no són definitoris ja que sempre és necessària la figura de personal sanitari especialitzat per realitzar diagnòstics.  

Això sí, juntament amb la prova rebreu informació sobre hàbits saludables d’envelliment, que poden esdevenir protectors per a la demència, els primers símptomes que s’associen a l’Alzheimer o a d’altres demències i quin és el recorregut que s’ha de seguir si tens dubtes sobre l’estat de la teva memòria.  

Activitat en col·laboració amb l’Associació de Pensionistes i Jubilats de La Sedeta.

Data i hora

  • 17 de setembre
  • De 17 a 18 h

Lloc

Centre Cívic La Sedeta  (C/ Sicília, 321, 08025. Barcelona)

Inscripcions

(Les proves de memòria duren aproximadament 10 minuts. Quan us inscriviu us assignarem una franja horària dins de l’hora estipulada).

93 458 36 49 / 93 459 12 28