Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

CURS PER A CUIDADORS I FAMILIARS

La esperança de vida fa que en algun moment del cicle vital haguem de dedicar un temps a  cuidar a persones grans amb un procés de malaltia crònica que absorbeix i exigeix mes atenció de lo habitual.

Davant d’aquesta situació, saber quins son el propis límits ens permet  prendre consciencia de la situació i  poder demanar ajuda al entorn, a la família ,els professionals per fer mes suportable la situació.

Mantenir la vida saludable física i psíquica i aprendre a gestionar les carregues emocionals que en algun moment ens poden fer claudicar, servirà per trobar eines d’afrontament i seguir endavant  a traves de construcció de una nova relació que ens em ponderarà en el procés a les dues pars.

OBJETIUS

  • Acompanyar el cuidador en la reflexió sobre que es cuidar i com es pot cuidar ell per cuidar millor
  • Orientar i reconduir al cuidador a desenvolupar una nova relació amb la persona que cuida que els permeti emponderar-se mútuament.

METODOLOGIA DEL TALLER:

Crear un espai que genera compartir experiències que els pugui enriquir mútuament  i exercicis que els ajudi a pensar  i a valorar els seu propis recursos o a buscar-ne d’altres.

 

 

INSCRIU-TE

TALLER Com cuidar-se per cuidar i construir una nova relació
25 de juny
De 17h a 19:30h. (2 hores i 30 minuts)
19,90€

Vull Inscriure’m

¿TENS DUBTES?

Soc una persona afectadaSoc un familiarSoc un cuidadorSoc un professionalAltres

Sí, he llegit, entenc i accepto l' Avís Legal i la Política de privadesa.
Accepto rebre informació d'Alzheimer Catalunya Fundació