Carregant Esdeveniments
 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

CURS PER A PERSONES DIAGNOSTICADES I FAMILIARS

Ningú ha d’enfrontar la malaltia d’Alzheimer ni cap altra demència sol. Hi ha informació i recursos de suport disponibles.

És important començar a realitzar tràmits relacionats amb les ajudes que preveu la llei de dependència, o a decidir, per exemple, si ha arribat el moment d’iniciar un procés modificació de la capacitat (tutela).

En aquest sentit, és convenient conèixer els principals recursos socials, econòmics i jurídics disponibles per millorar la qualitat de vida, tant de les persones amb demència com dels seus familiars.

OBJETIUS

 • Orientar la persona afectada i família a realitzar tràmits relacionats amb les ajudes que contempla la Llei de Dependència.
 • Orientar sobre els recursos socials i prestacions econòmiques disponibles per millorar la qualitat de vida de la persona amb demència i la seva família.
 • Ajudar a decidir a les famílies sobre quan ha arribat el moment de considerar una tutela, la incapacitació o altres instruments de protecció jurídics.
 • Es pretén que cada professional pugui escollir, dins d’unes propostes establertes, el curs que més el motivi, per tal de millorar els seus coneixements aplicables al seu treball, davant l’atenció de la persona afectada per Alzheimer i altres malalties neurodegeneratives.
 • En el cas dels cuidadors o familiars, s’intenta facilitar l’atenció al malalt, donar seguretat en la realització de tasques i millorar la comunicació entre les parts afectades.

 

METODOLOGIA DEL TALLER

El curs anirà enfocat a transmetre els principals recursos socials, econòmics i jurídics per a la persones amb demència i familiars (contingut teòric).

Es fomentarà la participació dels assistents en la resolució de qüestions relacionades amb els objectius del curs.

 

 

INSCRIU-TE

Taller Sóc una persona amb demència. I ara que? Recursos i Prestacions.
25 de novembre i 2 de desembre
De 10h a 13h. (6 hores)
39,90€

Vull Inscriure’m

TENS DUBTES?

  Soc una persona afectadaSoc un familiarSoc un cuidadorSoc un professionalAltres

  Sí, he llegit, entenc i accepto l' Avís Legal i la Política de privadesa.
  Accepto rebre informació d'Alzheimer Catalunya Fundació