Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Un diagnòstic d’Alzheimer o d’alguna altra demència sovint va acompanyat de dubtes i preocupacions respecte la malaltia i la seva gestió a nivell personal i familiar. Un dels elements més importants per  aprendre a conviure amb la nova situació és tenir accés a informació de qualitat.

Des d’Alzheimer Catalunya Fundació oferim un taller de tres hores de durada per a persones cuidadores de malalts d’Alzheimer i el seu entorn proper amb l’objectiu d’explicar la malaltia, les etapes que acostuma a tenir, els canvis que poden experimentar les persones que la pateixen i donar eines i recursos per a poder gestionar-la.

Si tu o una persona del teu entorn ha estat diagnosticada amb Alzheimer o alguna altra demència i teniu dubtes com: podré seguir vivint sol? Quins canvis experimentarà la meva parella? Existeixen tractaments per minimitzar els seus efectes? podeu assistir al taller per resoldre’ls.

  • El taller s’impartirà els dijous 18 i 25 de març de 18 a 19.30 h.
  • Es farà a la seu d’Alzheimer Catalunya Fundació, sempre que la situació sanitària ho permeti, amb places limitades. També existeix la possibilitat de seguir el taller de forma virtual.
  • El taller és gratuït. 

Inscripcions aquí: 

    Soc una persona afectadaSoc un familiarSoc un cuidadorSoc un professionalAltres

    Sí, he llegit, entenc i accepto l' Avís Legal i la Política de privadesa.
    Accepto rebre informació d'Alzheimer Catalunya Fundació