Carregant Esdeveniments

Posem fi al 2021 i planifiquem l’any 2022

El 2021 arriba a la seva fi, i no volem perdre la oportunitat de fer una trobada amb tots els familiars que ens heu acompanyat al llarg de l’any en les diverses activitats, tallers i grups de suport que hem realitzat. Us convidem doncs a gaudir amb nosaltres d’aquest espai, on volem posar de relleu les activitats realitzades durant aquest any i presentar-vos les accions i tallers que tenim previstos pel proper 2022: grups de suport, formacions, tallers per a cuidadors, tallers per a persones amb deteriorament cognitiu i/o demència, trobades cuidadores i molt més.

Donem inici a la Xarxa Cuidadora

Més enllà d’explicar-vos les activitats puntuals que durem a terme l’any vinent, també ens volem reunir amb vosaltres per donar-vos a conèixer un nou projecte que prendrà forma durant el 2022: la Xarxa Cuidadora d’Alzheimer Catalunya Fundació. Aquesta iniciativa requerirà de la vostra experiència i implicació per tal de fer-la efectiva i donar-li continuitat en el temps ja que les persones cuidadores sereu les protagonistes del projecte.

Sou essencials per seguir reivindicant la importancia de les persones cuidadores i la dels vostres familiars amb Alzheimer o altres demències i és per això que també volem aprofitar aquest dia per recollir les vostres demandes i inquietuds, per tal de poder-les aplicar al nostre futur proper, que també es el vostre. Volem que, conjuntament, seguim construint i dissenyant un futur més amable amb les persones amb demència i aquelles que s’encarreguen de la seva cura.

Celebrem-nos 

Finalment, l’acte també comptarà amb un pica – pica perquè tenim ganes de celebrar aquest any que hem passat amb vosaltres i desitjar-vos així unes bones festes nadalenques.

Esperem comptar amb la vostra assistència! Gràcies per participar a les nostres activitats.

Dades d’interès

 • Data: Dijous 16 de desembre
 • Hora: De 10 a 13 h
 • Lloc: Torre Jussana (Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30, 08035. Barcelona)

Inscripcions

  Data de naixement

  Com has conegut la trobada?

  Sí, he llegit, entenc i accepto l' Avís Legal i la Política de privadesa.
  Accepto rebre informació d'Alzheimer Catalunya Fundació