Alzheimer Catalunya Fundació treballa perquè la persona sigui la protagonista malgrat la seva demència. Ens dirigim a tots aquells que inicien el seu camí en la convivència amb la pèrdua cognitiva.

Construïm Plegats vol ser un espai que esdevingui altaveu del què les persones volen i necessiten per viure amb benestar, tot i començar a conviure amb una pèrdua cognitiva.

És un espai de construcció i expressió (a través de les expressions artístiques) del què vol dir viure amb una demència i continuar tenint desitjos, esperança i demandes a la societat en la qual vivim.

La primera edició de Construïm Plegats va celebar-se a mitjans de 2016. Durant 5 sessions a la seu d’Alzheimer Catalunya els participants van estar sempre acompanyats per un professional per tal de facilitar el treball del grup. De la primera sessió, en va sortir el següent article.

Si coneixes a algú que estigui interessat a participar en la pròxima edició, posa’t en contacte amb nosaltres: info@alzheimercatalunya.org  

 

Aquest projecte es va oferir sense cost per a la persona participant.
Cost real de l’activitat:  970 € per persona. Subvencionat per Alzheimer Catalunya i en un 15,5% per la Generalitat de Catalunya – Departament de salut

generalitat-catalunya-salut