Col·labora amb Alzheimer Catalunya en les teves compres habituals a cost zero

Vols col·laborar amb Alzheimer Catalunya en el teu dia a dia? T’ho posem fàcil.

Avui en dia les tecnologies faciliten moltes possibilitats per col·laborar amb entitats que, com Alzheimer Catalunya, ofereixen suport i ajuda imprescindibles per a col·lectius molt necessitats. El talent i l’enginy de moltes persones han fet possible l’aparició de plataformes com Helpfreely, que et permeten col·laborar amb Alzheimer Catalunya i altres entitats solidàries sense un cost addicional.

 

Com funciona?

Activa la HelpfreelyApp ™ des del teu ordinador abans de cada compra o reserva online de productes i serveis com moda, viatges, hostaleria, electrònica o farmàcia, entre d’altres. La plataforma té més de 5.000 empreses adherides, així que de ben segur que trobaràs el que necessites. Després de la teva compra, un percentatge del preu final es destinarà a l’entitat o fundació que escullis, sense que suposi cap cost extra per a tu. Així de senzill.

Des de la fundació, t’animem a seleccionar Alzheimer Catalunya com a destí de la donació corresponent al percentatge de les teves compres.

 

Perquè escollir Alzheimer Catalunya?

  •  Perquè només a Catalunya hi ha 86.000 persones amb Alzheimer que necessiten suport i acompanyament.
  • Perquè és una malaltia que avui no té cura i té un pronòstic creixent.
  • Perquè els costos col·laterals de la malaltia per persona ascendeixen entre 27.000 i 37.000 euros anuals, una xifra altíssima que moltes famílies no poden afrontar.
  • Perquè la pèrdua progressiva de la memòria i de l’autonomia personal, no impedeix a les persones amb Alzheimer sentir emocions, tenir desitjos, ni els treu la voluntat de seguir lluitant. Per tant, necessiten ser apoderades, seguir formant part de la societat i tenir un acompanyament digne fins al final.
  • Perquè l’acompanyament i formació de familiars i professionals és clau és clau per la salut física i psicològica dels malalts i el seu entorn.
  • Perquè som una fundació transparent amb 30 anys d’experiència que treballa incansablement per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb Alzheimer a través de tuteles, recolzament i assessorament de familiars i formació de professionals del sector.

 

T’hem convençut? Tant de bo que sí. La teva desinteressada col·laboració pot millorar la qualitat de vida de moltes persones pateixen els efectes d’aquesta malaltia, tant de manera directa (malalts d’Alzheimer), com indirecta (família, cuidadors, entorn proper…).

 

Activa Helpfreely i lluita contra l’ Alzheimer en el teu dia a dia.