El proper 6 de març, en Josep Vilajoana, Patró d’Azheimer Catalunya Fundació, serà ponent en l’esdeveniment de TEDxBarcelona on abordarà l’Edadisme, o el que és el mateix, la discriminació de les persones pel simple fet de ser grans.

La discriminació per l’edat és una de les tres grans formes de discriminació de la nostra societat, per darrere del racisme i del sexisme. En el Pla Internacional d’Acció de les Nacions Unides, a l’abril de 2002, se situa la problemàtica del maltractament cap a les persones grans dins de la violació dels Drets Humans.

Les raons darrera d’aquest fenòmen i com treballar per reduir-lo

Josep Vilajoana també és Degà del Col·legi de Psicòlegs i Vicepresident en Psicofundación. En la seva xerrada a TEDx explicarà la problemàtica i proposarà mesures i consells per millorar la situació.

Posteriorment estarà disponible per discutir i debatre sobre el tema. Tots podrem fer-li preguntes i intercanviar impressions amb ell.
L’esdeveniment conclourà amb una sessió de networking amb begudes i tapes per a tots (inclòs en el preu de l’entrada).

Dades d’interès:

Horari
18:45 Obertura de portes
19:00 Benvinguda
19:05 Projecció de la xerrada TED Acabem amb l’Edadisme
19:20 Josep Vilajoana: Com reduir l’Edadisme en la nostra societat
19:40 Debat
20:45 Networking amb tapes i begudes
21:45 Clausura de l’esdeveniment

Xerrada i vídeo
El vídeo de la xerrada TED serà en anglès amb subtítols en castellà. La xerrada de Josep Vilajoana serà en castellà, igual que el debat posterior.

Entrades
Per apuntar-vos a l’esdeveniment feu clic al botó vull assistir-hi.

Vull assistir