Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

Tenir cura d’una persona dependent no significa únicament donar suport en les tasques quotidianes que la persona ha de realitzar, sinó que moltes vegades cal aprendre i informar-se sobre aspectes que van molt més enllà dels nostres coneixements habituals. Des d’Alzheimer Catalunya Fundació organitzem un taller de dues sessions per a donar a conèixer els diversos recursos socials i legals que hi ha al teu abast per a poder gestionar millor la dependència, una situació que es dóna en els casos d’Alzheimer i altres demències. 

Sessió 1

La primera sessió del taller la portarà a terme l’advocada Olga Soler, especialista en gestió tutelar, i estarà centrada en informar sobre els procediments legals que existeixen per a respectar els drets i voluntats de les persones amb demència. S’anomenaran i s’explicaran conceptes com la curatela, els poders notarials, els documents de voluntats anticipades, etc.

Sessió 2

La segona sessió del taller la realitzarà el treballador social David Molina, membre de la fundació, i consistirà en explorar els recursos que posa a disposició l’Administració Pública  per tal de millorar les condicions de vida de les persones amb Alzheimer i altres demències, com pot ser el reconeixement del grau de dependència i discapacitat, el servei de teleassistència, l’ús de localitzadors, etc. Més enllà de donar a conèixer els recursos existents, també s’explicarà la forma de poder accedir-hi.

Informació d’interès

El taller, d’un total de 4 hores, és gratuït i es realitzarà de forma virtual.

Dates i horaris

Sessió 1: Dijous 29 d’abril de 18 a 20 h

Sessió 2: Dijous 06 de maig de 18 a 20 h

Inscripcions aquí

    Data de naixement

    Soc una persona afectadaSoc un familiarSoc un cuidadorSoc un professionalAltres

    Sí, he llegit, entenc i accepto l' Avís Legal i la Política de privadesa.
    Accepto rebre informació d'Alzheimer Catalunya Fundació