Formació i assessoria

PROGRAMES PER A PROFESSIONALS

Assessoria per a professionals

La funció de l’assessor és valorar les necessitats dels professionals i detectar possibles situacions complexes en l’abordatge de l’atenció a les persones. Al mateix temps, és pot suggerir les formacions i serveis més adequats.

En pocs clics, tindràs un assessor expert al teu servei.

DEMANAR CITA

Consultoria per a organitzacions

La feina de consultoria és valorar el centre o organització conjuntament amb l’equip de treball i fer propostes a mida de la seva realitat. Les propostes engloben la formació d’equips, la introducció de noves pràctiques o impulsar equips perquè aquests transformin el paradigma de l’organització, millorin les seves competències, i canviïn les estructures organitzatives per a millorar, encara més, la qualitat de vida de les persones que atenen.
Alzheimer Catalunya acompanya a la transformació de la visió de les organitzacions, basant-nos en els valors de l’Atenció Centrada en la Persona, prenent com a referència el cos teòric que ens va introduir el Dr. Kitwood, la visió sistèmica de l’organització, i el constructivisme com a eix de treball.

Demana cita, i actualitza l’atenció assistencial amb noves tècniques.

DEMANAR CITA

VOLS SABER-NE MÉS?

Formacions especialitzades

Acompanyar a persones que viuen amb una demència no és fàcil. Cal comprendre la malaltia, el repte que aquesta suposa i que, encara que les capacitats cognitives de la persona estan afectades, és capaç d’expressar-se més enllà del llenguatge. Es per aquest motiu que es necessari desenvolupar equips i professionals per apropar-nos a les persones i acompanyar les seves necessitats.
A continuació, trobareu els principals cursos de formació especialitzada d’Alzheimer Catalunya:

VEURE CURSOS