Divendres 26 de maig, a les 9 del vespre, la Parròquia de la Puríssima Concepció va ser l’escenari del concert solidari a favor d’Alzheimer Catalunya, on més de 270 persones van poder gaudir de l’autèntic gospel ofert pel Cor Carlit, grup pioner al nostre estat i reconegut internacionalment.

Una vetllada plena de sentiment i emoció que ben segur quedarà gravada en el record dels assistents. Es van recaptar quasi 1.000 € que aniran destinats als projectes socials d’Alzheimer Catalunya.

Ens complau adjuntar alguns extractes d’opinió que hem rebut. Moltes gràcies a tots els que d’una manera o altra ens vàreu acompanyar:

Ulises de Simone.
“…Perdí la cuenta de las veces que la emoción me anudó la garganta, de las veces que contuve las lágrimas, y de las que escapando a mi control de deslizaron por mis mejillas, hasta que con gesto sigiloso las secaba mientras me aseguraba de que nadie me hubiese visto.
Y nadie me vió porque pasó lo que pasa en los grandes espectáculos; el público se hace invisible”.
Mireia
“Va ser una experiència d’equip molt encertada i especial, sobretot emotiva quan saps que darrera d’això hi sou vosaltres treballant en benefici de les persones que pateixen algun tipus de demència. Repetirem sempre que ens sigui possible!”