Des d’ Alzheimer Catalunya us convidem a la Presentació del Projecte Europeu ALTERNATIVE, promoguda per Fundació Salut i Comunitat, i on col·laborem, el proper dimecres 18 d’octubre, de 10h a 14 h. La programació de la jornada va dirigida a professionals d’entitats de l’àmbit de l’atenció a les persones.

En aquest acte es presentarà el projecte que s’està duent a terme per l’elaboració i desenvolupament d’un referent estàndard europeu de formació per a cuidadors no professionals (cuidadors familiars i informals) i famílies d’acollida de gent gran, persones dependents i/o amb discapacitat, en col·laboració amb altres entitats de França, Bèlgica, Itàlia i Espanya.

A la jornada es presentarà el “Programa de persones cuidadores” que realitza el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya comptant amb la col·laboració de la Creu Roja i la Fundació Pere Tarrés.

Per concloure us proposarem un col·loqui – taula rodona sobre la figura del cuidador, la família d’acollida i l’atenció a les persones en l’àmbit familiar.

Lloc: Palau Macaya de Barcelona, c/ Pg. Sant Joan, 108 Mapa
Idioma: Per l’eventualitat d’assistents de fora de Catalunya l’acte es realitzarà en castellà.

Per inscriure-us o sol·licitar més informació podeu enviar un correu a Gustavo Muñoz (gustavo.munoz@fsyc.org) o contactar-nos per telèfon al 93 442 05 70 (ext. 224).

Us hi esperem!