Un bon record és un tresor i de vegades no en som conscients fins que el perdem. Per tal que tothom pugui conservar aquells moments especials gravats dins la memòria, Alzheimer Catalunya llença la campanya solidària “Que no s’esborrin els records”, una acció participativa que convida a tots els ciutadans a apropar-se als nostres stands situats als centres comercials Heron City i El Triangle per deixar el seu record i adquirir un pack de gomes solidàries per 4 euros. La recaptació final es destinarà als programes d’atenció i suport que duu a terme Alzheimer Catalunya per a persones afectades, famílies persones cuidadores.

 

QUAN?

L’acció es durà a terme els propers 15, 16, 22, 23, 29 i 30 de setembre  als centres Heron City i El Triangle de Barcelona. Vine, comparteix els teus records i ajuda’ns a fer visible aquesta malaltia i donar veu a les persones que la pateixen i el seu entorn.

Si no pots assistir als punts habilitats, t’animem col·laborar des de casa fent un donatiu online i ajudant-nos a compartir aquesta campanya perquè arribi al màxim nombre de persones.

FES UN DONATIU

 

Els dies 15, 16, 22, 23, 29 i 30  de setembre, donem un impuls a la lluita contra l’Alzheimer!