Concert Solidari de Nadal amb Lídia Pujol

Aconsegueix la teva entrada

La cantant i intèrpret Lídia Pujol, acompanyada del guitarrista Pau Figueres, ens oferirà un concert solidari on farà un repàs dels temes que marquen la seva trajectòria i ens presentarà temes del seu últim treball, «Conversando con Cecilia».

Tota la recaptació anirà destinada als projectes de suport i acompanyament a familiars i cuidadors de persones amb Alzheimer i/o altres demències.

 

Lidia Pujol, concert solidari de Nadal*Fotografia del cartell de Laia Serch.
Lídia Pujol és una cantant d’històries, emocions i idees amb una trajectòria professional fonamentada en la música tradicional jiddisch, medieval i popular. Els continguts que nodreixen la seva música i espectacles abasten la poesia, el teatre, el pensament crític, l’espiritualitat i la política.

En aquesta ocasió, Lídia Pujol recolza Alzheimer Catalunya Fundació, entitat sense ànim de lucre amb més de 30 anys d’experiència treballant per millorar la qualitat de vida de qualsevol persona afectada per una demència.

Per la seva banda, ASISTED, entitat social sense ànim de lucre i amb més de 40 anys ajudant a construir una societat més humana i solidària per a la gent gran i persones amb diversitat funcional a través de serveis d’assistència domiciliària, col·labora amb la Fundació en l’organització de l’esdeveniment.

T’esperem en aquesta especial vetllada, on podràs gaudir de l’actuació de Lídia Pujol en directe, a més de col·laborar per una bona causa en unes dates tan assenyalades.

 

Data: 16 de desembre de 2022

Hora: 19:30
(Obertura de portes a les 19:00)

Lloc: Església de la Concepció
(Accés per c/ Roger de Llúria 70)

Preu: 18€

 

Aconsegueix la teva entrada:

 

Comprar entradas para Lídia Pujol – Concert Solidari de Nadal