S‘apropa Sant Jordi i aquest any volem celebrar-ho amb tots vosaltres! Durant el Dia del Llibre podreu trobar-nos a la nostra parada, situada al Carrer Provença 237 (amb Rambla Catalunya).

El dilluns 23 d’abril, com cada any, és un dia molt especial i els carrers de Barcelona s’ompliran. Com podreu imaginar, a la nostra parada no faltaran roses, gomes solidàries perquè no s’esborrin els records, i menys encara, llibres.

Però això no és tot. Volem fer d’aquesta jornada un dia per conscienciar sobre les demències, i per això comptarem amb dos autors que han creat dues obres tan màgiques com diferents, això sí, amb un nexe comú: la Malaltia d’Alzheimer.

Ens acompanyaran l’autora argentina María José Aldunate, i l’escriptor gallec, Francisco Castro.

I a més a més… Signaran els seus llibres!

Com se li explica a un nen el que suposa aquesta malaltia? A ‘Em deia Simbad‘ trobem una de les millors formes de fer-ho. Francisco ens ajuda a poder explicar als més petits què passa quan l’Alzheimer irromp en la família.
I estarà amb nosaltres de 12:30 a 14:00 per signar exemplars!

A Un Espejo Vacío, María José, explora els sentiments més profunds que envolten a l’Alzheimer. Un llibre de poesia que ensenya els símptomes de la malaltia a través de les emocions que aquests desperten en les persones que la pateixen.
Aprofita de 17:00 a 18:30 perquè et signi el teu llibre!

Estem segurs que s’esgotaran els exemplars, perquè cada vegada hi ha més persones preocupades i involucrades en la lluita contra la demència.

També, gràcies a la col·laboració de Laboratorios Angelini, comptarem amb 100 títols més. Els seus treballadors s’han bolcat amb nosaltres i han estat capaços de reunir tots aquests llibres per vendre’ls durant Sant Jordi!

I per descomptat tots els membres de la família Alzheimer Catalunya passarem per la parada, així que serà una fantàstica oportunitat per consultar-nos qualsevol dubte, sol·licitar informació, ajudar-nos, o, simplement, compartir experiències i donar-nos una gran abraçada!

PROGRAMA

ON?
Barcelona, Carrer Provença 237.

QUAN?
Dilluns 23 d’abril
Horari: 9:00 a 20:00

SIGNATURES DE LLIBRES
Francisco Castro – Em deia Simbad: 12:30h a 14:00h.

María José Aldunate – Un Espejo Vacío: 17:00 a 18:30h.

Més informació Ajuda’ns