Alzheimer Catalunya rep 58.491€ gràcies als clients de Bonpreu i Esclat

LLiurament Bonpreu i Esclat_Alzheimer Catalunya Fundació

El passat mes de setembre, els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 341.242 donacions que han fet possible recaptar 58.491€ per a la Alzheimer Catalunya Fundació a través de l’Arrodoniment Solidari de Worldcoo. Els diners es destinaran a un projecte per millorar la qualitat de vida de les persones amb demència i del seu entorn més immediat, especialment de les persones cuidadores.

En el 80% dels casos de persones amb Alzheimer és la pròpia família de la persona diagnosticada qui s’encarrega de cuidar-la, obligant a una persona de la família a renunciar a la seva dedicació professional, i exercir unes tasques per les que, generalment, no està capacitat.  Alzheimer Catalunya Fundació presta atenció a les persones que pateixen alguna demència com l’Alzheimer i al seu entorn més proper (cuidadors familiars no professionals) per acompanyar-les en el procés de la malaltia. S’ofereix una atenció holística per millorar la qualitat de l’atenció dirigits a la persona afectada per una demència i a les famílies cuidadores. Un cuidador que ha rebut suport i ajuda, redueix dràsticament el nivell de tensió emocional i en conseqüència millora l’atenció.

 L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Bonpreu i l’Arrodoniment Solidari

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social. Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari, el febrer de 2019, els clients de Bonpreu i Esclat ja han donat més d’1 milió d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats. Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària.

Worldcoo

Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.