Anem de Marxa per l’Alzheimer: Un dia màgic

El passat dia 30 de setembre vam celebrar la 6a Marxa per l’Alzheimer. El Parc de la Barceloneta va ser el punt de trobada, sortida i arribada dels més de 250 participants. Aquesta edició ha vingut marcada per la incorporació d’una sessió de Zumba inicial que va inaugurar l’acte i un agility pels nostres amics peluts. Com sempre, els caminants van poder escollir entre marxa nòrdica, marxa o marxa amb gossos, i entre un recorregut de 9 Km. o de 5 Km.

Com cada any, els nostres tutelats van poder gaudir també de la jornada amb una sessió de canoteràpia amb gossos especialitzats.

Entre zumba, marxa, canoterapia, agility, exhibicions, cross-dir i ball final, vàrem estar divertits des de les 9 del matí fins les 13:30!

Perquè tot això fos possible vam comptar amb la imprescindible i altruista col·laboració de 30 entitats,  un grup de 12 instructors i  25 voluntaris.

AGRAÏMENTS

Moltíssimes gràcies a tots i cada un dels 253 participants de totes les edats: de 2 mesos fins a 85 anys. Vosaltres ens vau mostrar que l’Anem de Marxa és una proposta assequible per a tothom i que sou capaços de donar quelcom, sobretot el vostre temps, per a aquells que es veuen afectats per la malaltia de l’alzheimer.

– A Ramón Compte, de Salut en Actiu: d’ell va sortir la idea inicial i ja anem per la 6a Edició, donar-nos suport en l’organització, i per la seva implicació personal en el projecte.

– A Mª José Álvarez de Marxa Nòrdica de Calafell, gràcies a qui tenim les assegurances necessàries.

TerranovaCNC, a qui agraïm la seva més que generosa aportació pels nostres peluts, la gran difusió que han fet i els lots pel sorteig final.

– A la Unitat Canina de Rescat–ACEC amb qui vam tenir l’activitat de agility per gossos i una exhibició.

– A Walkim, pels seus monitors i el material pel sorteig.

– A Fundació DIR, per la sessió de Zumba que vam fer com escalfament i el Cross-Dir que van poder gaudir els incansables que van voler fer-ho desprès de la caminada.

– A Canon Maresme, per la magnífica pancarta que vam lluir.

– A Feel Chill per facilitar-nos l’equip de música per a fer els balls.

– Gràcies a Curecan i Terapia amb gossos, que cada any fan la teràpia canina que es fa en moltes residències i que apliquem a cel obert amb persones tutelades de la Fundació.

– Als voluntaris de l’INEFC.

– A Xavier Gálvez, un gran professional amb qui vam poder fer el ball final grupal.

– Gràcies també a Toni Molinos, de Proyecto Pol, que ja fa 3 anys que col·labora amb nosaltres, sumant sinèrgies amb la seva causa, la de’n Pol.

– Gràcies a la resta de espónsors i col·laboradors i col·legis professionals que confien en la nostra tasca i el nostre projecte, per haver-nos ajudat a omplir les boses de regals, fer difusió i haver arribat on nosaltres no arribem.

El proper any, més i millor!!!