Aurora Santín, nova directora general d’Alzheimer Catalunya Fundació

presentacio_Aurora_Santin_ACF

Aurora Santín és la nova directora general d’Alzheimer Catalunya Fundació. D’aquesta manera pren el relleu a Ignasi Ferrer qui va ocupar el càrrec durant dos anys.

Compta amb més de 25 anys com a Business Unit Manager, gerent i directora general de diferents empreses de serveis a les persones així com a entitats sense ànim de lucre, de l’àmbit nacional com internacional. Santín, especialitzada en processos de reorganització i gestió del canvi, ha acompanyat a diferents empreses en els seus processos de millora de l’eficiència, innovació i desenvolupament empresarial.

Economista de formació, comença aquesta nova etapa amb el repte de seguir treballant per acompanyar les persones diagnosticades així com els familiars des de l’àrea de Persona i Família com també des de l’àrea d’Ajudar i Protegir. Santín també ha valorat la importància de la formació que s’ofereix des d’Alzheimer Catalunya a les entitats del sector i als professionals que treballen amb persones amb Alzheimer.

El relleu a Ignasi Ferrer

Amb la seva incorporació, es posa punt final als més de dos anys d’Ignasi Ferrer com a director de l’entitat. Com a agraïment de la seva tasca, el patronat de l’entitat li va entregar una placa commemorativa.

comiat_Ignasi_Ferrer_ACF

Aprofitem per desitjar-li molta sort i encerts en aquesta nova etapa professional.