#Alzheimer28A | Campanya per a incloure el Pla Nacional de l’Alzheimer en el debat polític

Des d’Alzheimer Catalunya ens sumem a la campanya #Alzheimer28A impulsada per Fundació Pasqual Maragall i CEAFA per a incloure el Pla Nacional de l’Alzheimer en el debat polìtic.

Campaña #Alzheimer28A - Plan Nacional del Alzheimer

Amb aquesta campanya s’insta a la classe política a comprometre’s amb la lluita contra l’Alzheimer perquè la recerca d’aquesta malaltia sigui una prioritat en el marc sociosanitari i a més es destinin els recursos necessaris per a garantir una atenció íntegra i de qualitat a les persones afectades, les seves famílies i cuidadors.

Des d’Alzheimer Catalunya ens sumem a aquesta iniciativa per a impulsar la campanya #Alzheimer28A perquè creiem que és completament necessari que les institucions siguin un motor per a poder continuar obrint línies de recerca enfocades a tractaments efectius per a curar la malaltia, i també per a cobrir totes les necessitats que apareixen quan en una família es diagnostica un cas d’Alzheimer.

Llegir notícia completa

I recorda que estem aquí per al que necessitis

Tu també vols ser un expert i rebre més informació sobre els grups de suport per a familiars gratuïts?

T’acaben de diagnosticar? Estàs cuidant d’una persona afectada? Vine i descobreix el nostre assessorament personalitzat gratuït

Gràcies a persones com tu, podem estar al costat de moltes famílies i oferir serveis gratuïts

M’interessa
Més informació
Vull col·laborar