Basetis dóna 1.200€ per a lluitar contra l’Alzheimer

Un dels seus treballadors, va decidir fer un donatiu a Alzheimer Catalunya Fundació. Altres companys es van sumar a la proposta i l’empresa va quintuplicar la donació

Alex, un treballador de Basetis, empresa de serveis tecnològics i consultoria, fa poc va decidir fer un donatiu a títol personal a la nostra fundació “per ajudar els pacients i als seus familiars”.

Altres companys van sumar-se a la proposta fent altres petites aportacions, amb un total de 200 €.

L’empresa, en assabentar-se de la iniciativa d’Alex va decidir donar suport a la seva causa i, seguint la seva política d’empresa amb compromís social, va decidir multiplicar per 5 les aportacions, aconseguint que finalment es recaptessin 1.200€ en total per als programes que des d’Alzheimer Catalunya Fundació impulsem per a ajudar persones afectades, als seus familiars i cuidadors.

Moltíssimes gràcies en nom de tot l’equip. La Responsabilitat Social de les empreses són una gran iniciativa social per ajudar a entitats petites com la nostra, quan els ajuts públics s’han vist reduïts però la nostra tasca continua augmentant dia a dia amb més persones diagnosticades i més famílies necessitades.

Si la teva empresa té RSC i voleu sumar esforços per ajudar a persones amb demència i les seves famílies, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Si voleu posar en marxa alguna iniciativa a nivell personal, us podem donar algunes idees també.

I recorda que estem aquí per al que necessitis

Tu també vols ser un expert i rebre més informació sobre els grups de suport per a familiars gratuïts?

T’acaben de diagnosticar? Estàs cuidant d’una persona afectada? Vine i descobreix el nostre assessorament personalitzat gratuït

Gràcies a persones com tu, podem estar al costat de moltes famílies i oferir serveis gratuïts