El Xupet Negre s’uneix a la lluita contra l’Alzheimer

El mític grafiter de Barcelona ha decorat la façana de la Seu d’Alzheimer Catalunya Fundació per a donar suport a totes les persones que lluiten contra aquesta malaltia. L’artista urbà ha volgut donar suport a la causa de la manera que més li caracteritza: dibuixant

Xupet Negre - Alzheimer Catalunya Fundació

Des de 1987 ha inundat els carrers de la Ciutat Comtal de grafitis en forma de xumet, una curiosa forma de signar les seves obres que li va fer adquirir un gran reconeixement dins de la cultura urbana. Impulsor del LOGOART, no va trigar a convertir-se en una icona barceloní. Qui no ha vist una obra de Xupet Negre a algun carrer de la ciutat?

El missatge a transmetre sempre ha estat fonamental en la seva obra, i per aquest motiu els xumets solguin anar acompanyats de paraules reivindicatives i amb un marcat caràcter social.
Quan des d’Alzheimer Catalunya li vam proposar que plasmés el seu art en les nostres persianes, no el va dubtar. Perquè hi ha moltes formes de col·laborar per a transformar la societat.

Xupet Negre - Alzheimer Catalunya Fundació _

Si passes pel Carrer Vallirana 42 de Barcelona pots trobar-nos treballant… però si véns fora del nostre horari, trobaràs unes persianes baixades amb un mural que reflecteix tot el que et trobaràs quan les tornem a pujar.
A més dels famosos xumets i un perfecte Skyline de Barcelona podràs llegir les paraules pau, amor, inclusió, respecte, ètica, confiança, sensibilitat, treball o equip. Aquests van ser alguns dels termes amb les quals va identificar la nostra tasca i no vam poder sentir-nos més feliços amb el resultat.

Xupet Negre - Alzheimer Catalunya Fundació -

Aquí pots veure el vídeo del procés, què et sembla com va quedar?
I si passes per aquí… no oblidis prendre’t una foto i etiquetar-nos!

I recorda que estem aquí per al que necessitis

Tu també vols ser un expert i rebre més informació sobre els grups de suport per a familiars gratuïts?

T’acaben de diagnosticar? Estàs cuidant d’una persona afectada? Vine i descobreix el nostre assessorament personalitzat gratuït

Gràcies a persones com tu, podem estar al costat de moltes famílies i oferir serveis gratuïts