8.645€ recaptats gràcies a tots vosaltres per a ajudar a persones amb Alzheimer i les seves famílies

El passat 21 de setembre va ser el dia Mundial de l’Alzheimer. Durant tota aquella setmana vam poder gaudir de diversos esdeveniments, entre el quals els sopars solidaris de la mà de Dinners That Matter on 18 restaurants es van unir a aquesta iniciativa i junts vam aconseguir recaptar 6.845€ en una nit màgica.

A més,  850 persones vau decidir participar a l’iniciativa #EscapadelAlzheimer on 31 Escapes Room de tota Catalunya es van unir a aquesta activitat per tal de donar visibilitat a la malaltia i contribuir amb un percentatge de la recaptació d’aquell als nostres programes. La resposta va ser increïble i vam poder recaptar 1.800€ aproximadament.

Impulsar els projectes d’ajuda enfocats a persones afectades, les seves famílies i entorn no és senzill. Per tot això volem donar-vos les gràcies. Una vegada més feu possible que puguem continuar ajudant als qui tant ho necessiten!

I si tens alguna idea solidària i vols col.laborar amb nosaltres, no dubtis a contactar-nos fent clic aquí i estarem encantats d’ajudar-te! El teu aniversari, les teves noces o la comunió dels teus fills pot ser una ocasió genial per a ajudar a moltes famílies.

I recorda que estem aquí per al que necessitis

Tu també vols ser un expert i rebre més informació sobre els grups de suport per a familiars gratuïts?

T’acaben de diagnosticar? Estàs cuidant d’una persona afectada? Vine i descobreix el nostre assessorament personalitzat gratuït

Gràcies a persones com tu, podem estar al costat de moltes famílies i oferir serveis gratuïts