Llegats que transformen altres vides

Des d’Alzheimer Catalunya Fundació volíem rendir un petit homenatge a aquelles persones que ens han donat el seu llegat per a transformar la vida d’altres persones.

Treballem tots els dies des de fa ja 30 anys per a millorar la qualitat de vida de persones diagnosticades d’Alzheimer, dels seus familiars i dels seus cuidadors.
Fins al dia que es trobi una cura per a totes les demències, el nostre objectiu és ensenyar a conviure amb la malaltia tant a qui la pateix en primera persona com a tot el seu entorn, i no és una tasca fàcil, ja que l’Alzheimer el canvia absolutament tot.

Al llarg de la nostra trajectòria hem tingut la gran sort d’estar al costat de persones excepcionals. Persones que tant si ens han necessitat directament com si no, un dia van valorar la tasca que realitzem, i van decidir donar-nos part del seu llegat perquè servís per a ajudar a altres persones en situacions semblants.

Amb aquests llegats solidaris hem pogut proporcionar suport, assistència i cures a persones que ho necessitaven amb extrema urgència. I per tanta solidaritat consideràvem que calia rendir un homenatge als qui havien fet possible transformar altres vides. Per això decidim col·locar una placa commemorativa en cada despatx de la Fundació amb el nom de les persones que han decidit donar-nos una part del seu llegat.

Tot i ésser en dia laborable vam poder comptar amb un nebot i el seu fill d’una d’aquestes persones, però sense dubte va ser un moment molt especial per a tots!

Què és un llegat solidari? És un testament solidari en el qual es dóna un bé concret a una o diverses ONG, sigui del valor que sigui i sense perjudicar en cap cas als hereus legítims. Si tu també vols fer el teu llegat solidari, truca’ns i t’ajudem.

I recorda que estem aquí per al que necessitis

Tu també vols ser un expert i rebre més informació sobre els grups de suport per a familiars gratuïts?

T’acaben de diagnosticar? Estàs cuidant d’una persona afectada? Vine i descobreix el nostre assessorament personalitzat gratuït

Gràcies a persones com tu, podem estar al costat de moltes famílies i oferir serveis gratuïts