Sant Jordi 2019 - Alzheimer Catalunya Fundació (2)

[fusion_dropcap color=”” boxed=”yes” boxed_radius=”50%” class=”” id=””]S[/fusion_dropcap]’apropa Sant Jordi i aquest any volem celebrar-ho amb tots vosaltres! Durant el Dia del Llibre podreu trobar-nos a les nostres parades, situades al Carrer Provença 237 i a Rambla Catalunya 35.

El dimarts 23 d’abril, com cada any, és un dia molt especial i els carrers de Barcelona s’ompliran. Com podreu imaginar, a la nostra parada no faltaran roses, gomes solidàries perquè no s’esborrin els records, i menys encara, llibres.  Dels centenars que tindrem en les parades, dues dels títols són molt especials  i tenen un nexe comú: la Malaltia d’Alzheimer.

Volem fer d’aquesta jornada un dia per conscienciar sobre les demències perquè l’Alzheimer és com el drac de la llegenda: moltes famílies han de lluitar contra ell quan un dels membres és diagnosticat. No obstant això, amb tu, podem ser com Sant Jordi i guanyar la batalla estant al costat de persones afectades i els seus familiars ensenyant-los a conviure amb la malaltia. El recaptat durant la jornada de Sant Jordi en les nostres dues parades anirà íntegrament destinat als nostres programes d’ajuda per a continuar transformant i millorant la qualitat de vida de moltes famílies.

I per descomptat tots els membres de la família Alzheimer Catalunya passarem per la parada, així que serà una fantàstica oportunitat per consultar-nos qualsevol dubte, sol·licitar informació, ajudar-nos, o, simplement, compartir experiències i donar-nos una gran abraçada!

LLIBRES SOLIDARIS

Com se li explica a un nen el que suposa aquesta malaltia? A ‘Em deia Simbad‘ trobem una de les millors formes de fer-ho. El seu autor, Francisco Castro, ens ajuda amb la seva obra a poder explicar als més petits què passa quan l’Alzheimer irromp en la família.

A Un Espejo Vacío, de l’escriptora María José Aldunate, s’exploren els sentiments més profunds que envolten a l’Alzheimer. Un llibre de poesia que ensenya els símptomes de la malaltia a través de les emocions que aquests desperten en les persones que la pateixen.

PROGRAMA

ON?
Barcelona, Carrer Provença 237 i Rambla Catalunya 35.

QUAN?
Dimarts 23 d’abril
Horari: 9:00 a 20:00

I recorda que estem aquí per al que necessitis

Tu també vols ser un expert i rebre més informació sobre els grups de suport per a familiars gratuïts?

T’acaben de diagnosticar? Estàs cuidant d’una persona afectada? Vine i descobreix el nostre assessorament personalitzat gratuït

Gràcies a persones com tu, podem estar al costat de moltes famílies i oferir serveis gratuïts