SEAT i Alzheimer Catalunya Fundació junts en la caminada solidària contra l’Alzheimer

El passat dissabte dia 20 de juliol, els treballadors  de SEAT van recórrer 15 Km pujant pel riu Ribera Salada a la comarca del Solsonès, en benefici d’Alzheimer Catalunya.

Previ a la caminada es va fer un esmorzar on es van poder contestar moltes preguntes formulades pels assistents sobre la detecció de la malaltia, la seva evolució, adaptacions, etc. Vam estar encantats de poder solventar dubtes i oferir la nostra expertesa en un tema tan delicat, i alhora cada vegada més present a les famílies.

Setmanes abans de la caminada,  des dels diferents departaments de SEAT s’ha recollit un total de 174,50 €, dipositats en unes guardioles, que es van fer entrega al representant d’Alzheimer Catalunya, Josep Vila,  que va anar a donar les gràcies per la seva implicació i per ajudar a fer visible una malaltia que cada vegada afecta a més persones.

El nostre company Josep Vila recollint una de les guardioles de donatius del personal de SEAT.

Josep Vila, patró  de la fundació des del 2007 al 2017 i col·laborador habitual del programa de Suport Psicològic a les famílies i al Departament de Formació i Consultoria, recollint una de les guardioles de donatius del personal de SEAT.

I recorda que estem aquí per al que necessitis

Tu també vols ser un expert i rebre més informació sobre els grups de suport per a familiars gratuïts?

T’acaben de diagnosticar? Estàs cuidant d’una persona afectada? Vine i descobreix el nostre assessorament personalitzat gratuït

Gràcies a persones com tu, podem estar al costat de moltes famílies i oferir serveis gratuïts