Unes noces per a lluitar contra l’Alzheimer

L’ Andreu i la Lara es van donar el “si vull” dissabte passat 6 d’abril i ho van fer d’una forma molt especial

- Boda solidaria en beneficio de Alzheimer Catalunya Fundació-

L’Andreu i la Lara ens van visitar fa unes setmanes, havien conegut la labor que realitzem en Alzheimer Catalunya Fundació i volien contar-nos la seva història de com va canviar la seva vida i la de la seva família des del diagnòstic de la seva avia Josefina, fins la seva mort.

Però Andreu i Lara no volien que tot el que havia suposat la malaltia en la seva àvia i per tota la família, fos en va. Es casaven i tot i que l’àvia de l’Andreu no podria assistir físicament a les noces, s’encarregarien de que estigués més present que mai en un dia tan especial.

Per això van realitzar unes noces solidàries. Volien que aquell dia servís per a sumar esforços.

La seva proposta va ser canviar els regals per uns tarjetons amb un escrit dedicat a la Josefina, i fer una donació a Alzheimer Catalunya, per ajudar a altres persones que conviuen amb l’Alzheimer i els seus familiars.

EL GRAN DIA

Unes noces és un dels moments més especials que podem viure al llarg de la nostra vida, i unes noces amb un fons tan especial com aquest… potser ho és més.
I així ens va resumir Lara com ho van viure:


“Van haver-hi plors i emocions. Gràcies per la vostra feina, per ajudar-los a seguir endavant i per fer que no perdin l’essència de qui eren abans de la malaltia.

Molts convidats es van sorprendre i a la vegada ens van felicitar per aquesta iniciativa. Van reconèixer que aquesta petita donació seria molt més útil que qualsevol altre detall que els hi haguessim pogut fer.”

Visca els nuvis! Ens ha fet molt feliços ser partícips d’alguna manera de l’esdeveniment.

Desitjem a l’Andreu i la Lara tota una vida de salut i amor.

Gràcies per tanta solidaritat. Gràcies a vosaltres ajudarem moltes persones!

Recorda que hi ha maneres molt senzilles d’ajudar persones diagnosticades d’Alzheimer o qualsevol altre tipus de demència. T’agradaria realitzar un esdeveniment solidari i tens dubtes?

T’informem

I recorda que estem aquí per al que necessitis

Tu també vols ser un expert i rebre més informació sobre els grups de suport per a familiars gratuïts?

T’acaben de diagnosticar? Estàs cuidant d’una persona afectada? Vine i descobreix el nostre assessorament personalitzat gratuït

Gràcies a persones com tu, podem estar al costat de moltes famílies i oferir serveis gratuïts

M’interessa
Més informació
Vull col·laborar