Hola a tots i a totes!!

Hi ha tants mitjans pels quals contactar amb vosaltres que se’ns fa difícil mantenir al dia toooot el que us volem explicar, i si sumem que ens hem trasllat d’oficines… ni us expliquem el caos!

Però no volíem deixar passar l’oportunitat d’informar-vos d’una cosa que ens fa molta il·lusió.
En primer lloc donar-vos les gràcies per aportar el vostre granet de sorra a aquesta causa, la vostra causa, ajudar a les persones amb Alzheimer sense família ni mitjans econòmics, per millorar la seva qualitat de vida, la relació amb el seu entorn i reduir així riscos d’espoli i abandonament.

Durant aquest temps, i mitjançant el nostre grup Teaming hem aconseguit recaptar 1.287,00 €. Euro a euro l’ajuda arriba, i gràcies a vosaltres, és una miqueta més fàcil realitzar la nostra tasca.

Aquest any 2017 hem invertit el recaptat fins ara en la cobertura de subministraments bàsics de la llar per a 10 persones, 5 persones han tingut roba de primera necessitat i 3 han rebut teràpies específiques segons necessitats personalitzades.

Blog Alzheimer Catalunya | Teaming 2017 = 1287 gràcies

Per tot això, us convidem a que pugueu “portar” amics, coneguts, familiars, companys de treball, etc., a aquest el vostre grup teaming. Perquè amb molt poc som capaços de fer moltes coses, fins i tot de dibuixar somriures on només hi ha oblit.

Així que, de moment, 1.287 gràcies! Seguim sumant!

Com?! Encara no ets del nostre grup de Teaming? Ser teamer et dóna la felicitat que només t’aporta ajudar els altres.
Només 1 minut i per només 1 € al mes.
Som no més 28 Teamers. Imagines tot el que podríem fer si fóssim molts més?  Uneix-te aquí.