Cartes d’agraïment personalitzades a les residències

Cartes agraiment Alzheimer Catalunya Fundació

Des d’Alzheimer Catalunya Fundació hem dut a terme una iniciativa única. Hem enviat gairebé un miler de cartes d’agraïment personalitzades als treballadors i treballadores de les residències. D’aquesta manera hem volgut reconèixer la seva tasca, especialment durant els mesos de confinament.

Des de l’entitat, sabem de primera mà que els treballadors i treballadores dels centres residencials han viscut situacions molt complexes i amb un fort impacte emocional. Per això, hem dut a terme aquesta iniciàtica per agrair tot l’esforç, la dedicació i l’entrega que han tingut totes les persones dels centres.

Cartes personalitzades

En total, s’han escrit a mà 900 cartes i que s’han repartit personalment a 25 centres del barcelonès. Cada una d’ella ha estat personalitzada i adaptada segons el lloc de feina perquè totes les persones han estat importants per protegir els residents i garantir el seu benestar.

Aquesta iniciativa ha estat possible després de mesos de treball i de col·laboració amb les residències. Sense la seva col·laboració no hagués estat possible realitzar-ho.

Agraïment

A mesura que els centres han rebut les cartes, els treballadors i treballadores dels centres han agraït la sorpresa i ho han compartit a les xarxes socials.