Cinc paraules contra l’oblit 

Aquest Nadal et proposem regalar 5 paraules que són molt més que conceptes.

Són paraules que es transformen en la lluita contra l’oblit. Són paraules que es converteixen en companyia. Plenes de compromís, són paraules que reivindiquen els drets de les persones amb demència. Paraules d’amor a la vida, perquè tothom es mereix viure-la amb dignitat.

Les persones amb Alzheimer conviuen amb dues cares de l’oblit. Una d’elles és l’oblit propi d’aquesta malaltia, aquell que desorienta, aquell que esmicola la identitat. L’altra cara és l’oblit col·lectiu d’un món poc interessat en les persones grans. Alzheimer Catalunya Fundació es compromet a garantir la qualitat de vida de les persones amb demència.  No podem evitar l’oblit, però si acompanyar-lo, donar-li visibilitat i conscienciar sobre la causa.

Per aconseguir-ho, et convidem a donar cinc euros, un per cadascun d’aquests conceptes. Cinc paraules contra l’oblit.

[fusion_button link=”http://alzheimercatalunya.org/regaldenadal/” text_transform=”” title=”REGALAR” target=”_blank” link_attributes=”” alignment_medium=”” alignment_small=”” alignment=”center” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” border_radius=”” border_color=”” border_hover_color=”” size=”” stretch=”default” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]REGALAR[/fusion_button]