Col·labora contra el coronavirus, el web per donar suport a les residències

Col·labora contra el Coronaviru

Des d’Alzheimer Catalunya Fundació hem creat el portal web Col·labora contra el Coronavirus. Un espai destinat a crear xarxa davant la pandèmia del Coronavirus. Per això, s’han aglutinat més d’un centenar de recursos. Amb aquest es vol donar resposta a les necessitats dels professionals sanitaris i de les residències geriàtriques així com per a la ciutadania en general.

Com és “Col·labora contra el Coronavirus”?

És un portal web per aglutinar recursos i iniciatives per facilitar el recull d’iniciatives solidàries i necessitats que sorgeixen arran de la crisi sanitària. Col·labora contra el Coronavirus està dividit en quatre grans àrees: material sanitari, professionals, voluntariat i gestió emocional. A cada apartat s’hi poden trobar les iniciatives que ofereixen les entitats com també les iniciatives solidàries que podem trobar en el territori català.

A qui va dirigit?

El portal vol ser un espai per als professionals sanitaris que treballen en residències i àrees socials com també per a la ciutadania en general i també les que formen part del col·lectiu de risc.

El portal per àrees

  • Material sanitari: Hi trobareu totes les iniciatives de confecció de mascaretes, pantalles, gel entre d’altres que s’estan duent a terme per entitats o a nivell d’agrupació social.
  • Professionals: S’hi trobaran les necessitats laborals de les entitats que treballen en l’àmbit sanitari. Les persones que busquin una oportunitat laboral en aquest sector trobarà les diferents borses de treball.
  • Voluntariat: Les persones es podran inscriure a fer un voluntariat específic durant aquests dies per ajudar les persones que formen part del col·lectiu de risc. A més, les persones grans o amb situació de vulnerabilitat que necessiti suport aquests dies, podrà conèixer totes les iniciatives i subscriure’s.
  • Gestió emocional: Davant la situació d’aïllament que viu la població en general i la sobrecàrrega dels professionals que són serveis essencials, s’ha habilitat aquest espai per gestionar les diferents emocions que suposa aquesta situació així com la gestió del dol.

Amb ‘Col·labora contra el Coronavirus’ volem acompanyar les més de 1.300 entitats amb les que treballem habitualment i també a tots els professionals que treballen amb persones de col·lectiu de risc en habitatges i el seu entorn.