Commemora el Dia Mundial de l’Alzheimer al nostre costat

Com segurament ja saps, el dia 21 de setembre és el Dia Mundial de l’Alzheimer, una efemèride dedicada a sensibilitzar sobre la malaltia per tal de fer-la visible. 

Des d’Alzheimer Catalunya Fundació ens sumem a donar visibilitat a la malaltia, però no només a aquesta, sinó també a totes les persones que hi ha darrere, tant a les afectades de primera mà, com al seu entorn proper, principal encarregat de la cura de la persones amb Alzheimer.  

És per això que estem organitzant un cicle d’activitats anomenat No m’oblidis dedicat a totes elles. Per no oblidar que darrere de cada diagnòstic hi ha una persona amb una història única de vida, així com tota una xarxa familiar que li dona suport. Elles seran les protagonistes i les destinatàries del cicle d’activitats.  

Entre el 17 i el 21 de setembre trobaràs diferents tipus d’activitats: xerrades, pel·lícules, tallers, balls a diversos llocs de la ciutat de Barcelona. Totes elles giraran al voltant de l’Alzheimer, però introduirem noves temàtiques i metodologies per fer que l’esdeveniment sigui especial.  

A mesura que s’apropin els dies t’anirem informant de totes elles!  Reserva’t les dates i commemora el Dia Mundial de l’Alzheimer amb nosaltres.