Una goma perquè no s’esborrin els records

Arriba setembre i per a molts és la fi de les vacances, i el re-inici del curs i la feina. Un altre estiu  que segur deixa molts moments per al record. Visites a la família, viatges amb amics o en parella, temps per fer els plans que la resta de l’any no podem… i és clar, qui voldria oblidar aquests moments?

Des d’Alzheimer Catalunya Fundació desitgem de tot cor que aquests records sempre t’acompanyin.

Reprèn la rutina d’una manera solidària. Fes-te amb les teves GOMES PERQUÈ NO S’ESBORRIN ELS RECORDS, perquè tot el recaptat, va destinat als programes socials per millorar la qualitat de vida de les persones amb demència.

Nosaltres us expliquem aquí alguns dels nostres records:

Ara només et falta pensar en tots aquests records que no vols que se t’oblidin i fer-te amb la teva GOMA SOLIDÀRIA CONTRA L’ALZHEIMER.

La trobaràs a la nostra seu i a Botigues Abacus:

Us recordem que actualment hi ha més de 86.000 persones afectades per la Malaltia d’Alzheimer a Catalunya, i més de 800.000 a tot Espanyaamb previsió d’arribar 1,5 de milions en 2050. I això sense tenir en compte uns altres tipus de demències.

Mentre no hi hagi cura, estem aquí per fer tot el que estigui al nostre abast per acompanyar, facilitar i millorar la qualitat de vida a cada persona afectada per una demència i al seu entorn.

GRÀCIES!