Gràcies per pensar en l’Alzheimer

Aquests darrers dies hem rebut donacions molt especials i que volem compartir amb vosaltres. Unes accions solidàries amb les quals us volem donar les gràcies per pensar en l’Alzheimer. Tots els diners recaptats de les diferents iniciatives es destinaran íntegrament a oferir serveis i atenció a les famílies i les persones diagnosticades amb Alzheimer que acompanyem dia a dia.

Un primer exemple que van pensar en l’Alzheimer és la residència Parc Güell del Grup Arrels. Durant tot un any van dedicar els seus esforços a recaptar diners per la fundació. El centre, cada any, organitza un projecte solidari en benefici d’una entitat. Aquest 2019 van confiar en nosaltres. A través de diferents iniciatives i activitats van recaptar fons per l’entitat però també va ser una experiència molt positiva pels participants de la residència per treballar el sentiment de pertinença i servei a la societat.

Iniciativa solidària contra l'Alzheimer de la Residència Parc Güell

La restauració, un bon aliat

Una altra entitat que també aquest any ha volgut col·laborar amb la fundació i lluitar contra l’Alzheimer és l’empresa Serhs distribució. Durant dos mesos, l’empresa va seleccionar productes d’alimentació que es venien amb finalitat solidària a empreses de restauració.

Precisament els locals de restauració van ser els protagonistes de la iniciativa Dinners that matters. El dia 19 de setembre, 18 restaurants van donar el 25% de la facturació dels sopars d’aquells dia.

Propostes solidàries per Nadal

Per Nadal la col·laboració amb Tap solidari ha seguit en marxa! Després de poder contribuir-hi en aquesta iniciativa solidària amb la compra del tap, per Nadal també ha sigut possible amb diferents espelmes amb motius propis d’aquestes dates. Flocs de neu, taps daurats i platejats, boles de nadal… han sigut les espelmes que més heu demanat. I el 50% de cada compra s’ha destinat a les famílies que acompanyem. Gràcies per les llars on aquests dies obrireu una espelma per l’Alzheimer.

Tap solidari Alzheimer Catalunya

Un altre producte solidari d’aquest Nadal és el Poetic Memory. Un joc que ajuda a l’estimulació cognitiva de les persones diagnosticades amb Alzhimer però també serveix per connectar emocionalment entre els familiars, cuidadors i les persones que conviuen amb la malaltia. Per cada compra, es destina 1€ a programes de suport de la fundació.

Per no esborrar els records encara hi ha disponibles les gomes perquè no s’esborrin els records. Una goma solidària contra l’Alzheimer i que podeu trobar a les botigues Abacus.

Campanya solidària contra l'Alzheimer Que no s'esborrin els records"

Estibadors de Barcelona

Per segon any consecutiu, els estibadors del Port de Barcelona han tornat a col·laborar amb la fundació. A través de la venta de gomes perquè no s’esborrin els records, van recaptar fons per als programes dedicats a les famílies amb persones diagnosticades amb Alzheimer.

Aniversaris a Facebook

Per últim, no ens oblidem de totes aquelles persones que, quan arriba el seu aniversari, decideixen recollir fons per a la nostra causa. Una acció que sempre suma.

Tens propostes?

Aquestes són només algunes de les iniciatives que aquest 2019 han sumat i han contribuït a seguir treballant per acompanyar les famílies i persones diagnosticades amb Alzheimer. Si per aquest 2020 t’agradaria col·laborar amb nosaltres, no ho dubtis! Contacta-hi i ens posem a treballar conjuntament.

I sobretot, gràcies a totes aquelles persones que amb les vostres accions solidàries doneu als projectes que duem a terme a la fundació. Una i una altra vegada us diem gràcies per pensar en l’Alzheimer.