Inscripcions obertes! Apunta’t a les formacions per a professionals del pròxim curs

Des d’Alzheimer Catalunya Fundació formem a professionals del sector des de fa més de trenta anys per tal de garantir el benestar, la qualitat de vida i el bon tracte cap a les persones amb Alzheimer o altres tipus de demència, és per això que basem la nostra oferta formativa en donar eines als professionals que permetin millorar la comunicació, l’estimulació i la vida quotidiana de les persones a les que cuiden.  

A continuació, trobaràs les formacions que realitzarem entre setembre i novembre de 2021:  

Les bases de la validació. Dilluns 13 de setembre – Dijous 22 de setembre. 16 h 

Aquest curs està dedicat a donar a conèixer la validació, un mètode que permet millorar les teves habilitats comunicatives amb persones grans amb demència a través de l’empatia i des d’una visió humanista. La comprensió dels comportaments de la persona afectada serà el punt d’inici per tal de poder oferir respostes adequades basades en el suport i l’acompanyament. 

Per a més informació fes clic aquí.  ENLLAÇ 

Snoezelen. Dimecres 21 de setembre – Dijous 16 de desembre. 75 h 

Aquesta formació es basa en aprendre una tècnica basada en l’estimulació sensorial de persones amb Alzheimer o altres demències a través de  l’olfacte, el tacte,  la vista o l’oïda per tal d’augmentar el seu benestar. És un curs reconegut per l’Associació Internacional Snoezelen (ISNA), per a la Capacitació Internacional.  

Per a més informació fes clic aquí. ENLLAÇ 

L’ACP a domicili. Dimarts 5 d’octubre – Dijous 21 d’octubre. 20 h 

L’Atenció Centrada en la Persona és una metodologia que implica un canvi en la mirada cap al suport a les persones d’edat, considerant-les com a agents actius en la presa de decisions, respectant així la seva dignitat i condició de persones. En aquesta formació ens centrarem en com podem aplicar-la als domicilis de les persones grans.  

Per a més informació fes clic aquí. ENLLAÇ 

Reminiscència. Dijous 4 de novembre – Dijous 26 de novembre. 18 h 

Aquesta tècnica es basa en estimular la memòria episòdica o autobiogràfica de les persones amb demència per tal de facilitar les relacions socials i la comunicació així com per reforçar l’autoestima i la identitat, factors que tenen un impacte directe en l’estat d’ànim. Aquesta teràpia sovint sol utilitzar objectes, fotografies i altres elements per tal d’estimular els records.  

Per a més informació fes clic aquí. ENLLAÇ 

Intervenció amb usuaris amb Alzheimer i/o demència. Dimecres 10 de novembre – Dimecres 17 de novembre. 22 h 

La demència i la malaltia d’Alzheimer concretament, és una patologia que causa molts canvis en la persona diagnosticada. Tant la seva autonomia com la seva personalitat es veuen afectades, és per això que per poder fer un bon acompanyament professional es necessita informació i coneixements. En aquest curs repassarem l’evolució i la simptomatologia habitual de l’Alzheimer i les diverses intervencions no farmacològiques que existeixen per tal de poder garantir el benestar de les persones afectades.  

Per a més informació fes clic aquí. ENLLAÇ 

Tens altres necessitats formatives? 

Des de la fundació oferim un servei de consultoria que ens permet dissenyar formacions a mida per a entitats, empreses i qualsevol professional amb ganes de formar-se en l’àmbit de la vellesa, la demència i la dependència.  

Escriu-nos la teva proposta aquí o contacta amb formacio@alzheimercatalunya.org.

    Data de naixement

    Escriu-nos la teva proposta

    Sí, he llegit, entenc i accepto l' Avís Legal i la Política de privadesa.
    Accepto rebre informació d'Alzheimer Catalunya Fundació