El passat divendres 15 de juny, l’empresa de moda C&C Company va organitzar una desfilada solidaria de moda de bany, a favor d’Alzheimer Catalunya. En el marc ideal que va oferir el restaurant CanVinyals, i juntament amb proveïdor@s i client@s de la firma vam gaudir d’una nit màgica amb una xerrada motivacional a càrrec de Anna Matas Tardiu, coach professional.

El catering, a càrrec de CanVinyals, va ser mereixedor d’un fort aplaudiment i la festa final, a càrrec de Frank Abellán ens va posar a tots a ballar. Mencionar també que aquest últim, va cedir els seus honoraris a la nostra fundació, en un gest altruista que es va sumar a la corrent de la nit.

C&C Company i Alzheimer Catalunya Fundació | Esdeveniment solidari

Moltíssimes gràcies especialment a Carolina i el seu equip de C&C Company, per organitzar aquesta magnifica vetllada i per ajudar a la nostra entitat. Com ella mateixa va dir, “el Alzheimer no es una causa para la que se recaude mucho dinero” i gestos com aquest, diuen molt de la persona i del seu entorn.

Mencionar-vos que la desfilada de bikinis de la firma, oferirà també un donatiu per cada peça venuda. Així doncs, si voleu adquirir-ne un, també estareu col.laborant amb la nostra entitat. Podeu veure’ls fent clic aquí.

CONTACTA’NS