Preparant el nou curs formatiu

Formació_AlzheimerCatalunyaFundació

Des d’Alzheimer Catalunya Fundació ja estem preparant el nou curs formatiu. A partir de setembre, tornarem a programar noves propostes formatives per a professionals i també per a famílies.

A Alzheimer Catalunya sabem que acompanyar a les persones que viuen amb demència pot resultar difícil. Per això creiem que és necessari formar i acompanyar els equips, professionals i familiars per conèixer les necessitats de les persones amb demència.

Formació per a professionals

Des de l’àrea de formació ja estem preparant el curs formatiu pensant en les necessitats de les persones que treballen dia a dia amb l’Alzheimer i les novetats del sector.

Oferirem la segona edició de Snoezelen, una tècnica que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones a través de l’estimulació sensorial. La formació anirà a càrrec de Maria José Cid, doctora en psicologia i presidenta a Espanya de l’ISNA (Associació Internacional de Snozelen).

També estem preparant formacions específiques com la intervenció amb usuaris amb Alzheimer, Reminiscència, Dol i Pèrdues, Prevenció del maltractament i l’edatisme així com les bases de la validació.

Formació per a famílies

Els familiars també necessiten suport i formació per fer un bon acompanyament a la persona amb demència i per gestionar emocionalment l’arribada del diagnòstic. Per això, aquest mes de setembre tornaran els grups de suport als cuidadors.

També s’oferiran xerrades específiques sobre qüestions i dubtes que tenen en el dia a dia com l’alimentació i la disfàgia o fisioteràpia i mobilitzacions.

Aquestes només són algunes de les formacions que tenim per al mes de setembre a desembre. Si vols preinscriure’t o demanar més informació escriu-nos en aquest formulari i especifica’ns quina informació estaríes interessat.

    Data de naixement

    Soc una persona afectadaSoc un familiarSoc un cuidadorSoc un professionalAltres

    Sí, he llegit, entenc i accepto l' Avís Legal i la Política de privadesa.
    Accepto rebre informació d'Alzheimer Catalunya Fundació