Programa de suport al cuidador 100% online

Programa de suport al cuidador online_Alzheimer Catalunya Fundació

Davant la situació actual, des d’Alzheimer Catalunya Fundació hem desenvolupat una edició 100% online del Programa de Suport al Cuidador. Un format en què s’adapten els continguts i l’experiència a un entorn totalment online.

L’arribada del diagnòstic d’Alzheimer és un moment complex tant per a la persona diagnosticada com per a la persona que es convertirà en cuidador o cuidadora principal. I és en aquest moment que cal tenir clar que cal cuidar-se per cuidar. Però, com es pot fer? Com vèncer al “jo estic bé i no ho necessito”? Una eina clau és el Programa de suport al cuidador, un espai en què acompanyarem als cuidadors i familiars per poder viure aquest repte en què es veuen immersos. Per això davant la situació actual, volem més que mai, seguir al vostre costat, i oferim el programa en format online.

Com es desenvoluparà el Programa de suport al cuidador?

Durant 12 sessions ajudarem als cuidadors a: entendre l’Alzheimer, aconseguir una major gestió emocional, evitar la síndrome del cuidador cremat o a gestionar la incertesa que produeix la COVID, entre altres aspectes.

Tot i ser sessions online, s’adaptaran perquè combinin la part teòrica amb la pràctica perquè siguin dinàmiques i també aplicables al dia a dia.

Quan començarà?

Aquest grup que serà totalment online començarà el 14 d’octubre en horari de tarda. Concretament de 18 hores fins a les 19:30 hores. Un cop les persones s’hagin inscrit se’ls facilitarà l’enllaç a les sessions.

Com participar-hi?

Les persones interessades hauran d’omplir un formulari. Ho podran fer en línia.

El programa té un cost de 500 €/persona. No obstant, està subvencionat 100% per l’ajuntament de Barcelona i els socis / donants d’Alzheimer Catalunya Fundació sense cost addicional per als participants.