Nou butlletí d’Alzheimer Catalunya Fundació

T’acompanyem des d’un altre canal.

Introduïm aquest canal de comunicació per poder explicar-te allò que fem des de la fundació i informar-te sobre notícies, dades i fets rellevants sobre l’Alzheimer i altres demències.

Què trobaràs al butlletí?

 •  L’Agenda de l’entitat. En aquest primer apartat apareixeran les pròximes formacions i els propers tallers, activitats i esdeveniments que organitzem des de l’entitat.
 • Articles.  Les notícies que es publicaran aniran encaminades a donar a conèixer la realitat de l’Alzheimer així com també  a informar sobre els recursos i serveis que existeixen a l’abast de famílies i persones afectades. L’objectiu d’aquestes publicacions és doble: Per una banda, escriure sobre la demència des d’una perspectiva àmplia i inclusiva a través de notícies que serveixin per cobrir necessitats informatives de persones que conviuen amb l’Alzheimer, des d’una vessant professional com no professional. Per altra banda, les publicacions buscaran la reflexió i la sensibilització respecte un col·lectiu que sovint és conegut però poques vegades comprès.
 • Projectes. Aquest nou canal de comunicació també servirà per conèixer en detall els projectes que desenvolupem des de l’entitat. En cada butlletí aprofundirem sobre algun aspecte concret que treballem des d’Alzheimer Catalunya perquè puguis saber el per què de la nostra tasca, com la desenvolupem i per a qui construïm aquest projecte.

Com et pots subscriure?

 • Cal que omplis el formulari que apareix a continuació. A partir de llavors passaràs a formar part de la comunitat d’Alzheimer Catalunya Fundació.

  Data de naixement

  Sóc una persona afectadaSóc un familiar cuidadorSóc un familiar de l'entornSóc un professional

  Què m'interessa?

  Sí, he llegit, entenc i accepto l' Avís Legal i la Política de privadesa.
  Accepto rebre informació d'Alzheimer Catalunya Fundació