Us seguirem acompanyant davant el COVID-19

Ajuda'ns a seguir-los acompanyant

La declaració de l’estat d’emergència, decretat pel Govern d’Espanya el dissabte 14 de març, implica mesures de prevenció per evitar la transmissió del COVID-19. Però també per protegir les persones gran, que formen part del col·lectiu de risc. Tot i això, nosaltres seguim treballant i no aturem la nostra activitat.

De fet, volem seguir acompanyant les 152 persones amb Alzheimer amb qui estem cada dia. Algunes d’elles, viuen en una residència i la resta a casa seva. Totes elles tenen una característica en comú: estan soles.

En aquest moment d’emergència sanitària, des d’Alzheimer Catalunya volem, amb més força que mai, seguir treballant per elles. Per donar-los suport i acompanyament professional a aquestes persones que formen part del col·lectiu de risc.

Per això, necessitem guants, mascaretes i gels desinfectants per seguir visitant-los ja que, ara mateix, se’ns estan acabant. Per fer les visites hem d’estar protegits sobretot per ells i frenar el contagi del COVID-19.

Ara més que mai, la vostra col·laboració és vital. Només així podrem seguir estant al seu costat i al de tots vosaltres. Perquè us seguirem acompanyant davant el COVID-19.