Anem de Marxa per l’Alzheimer: FALTA UN MES!

Recta final, manca només un mes, estàs preparat? L’Anem de Marxa per l’Alzheimer està a tocar!
El pròxim 30 de setembre omplirem el Parc de la Barceloneta d’energia positiva, perquè persones afectades per una demència, familiars, cuidadors i professionals del sector sortirem al carrer per donar visibilitat a totes i cadascuna de les famílies que han d’enfrontar-se a aquest diagnòstic. UNEIX-TE, SERÀ BONIC I DIVERTIT!

4 Modalitats de participació:

L’Anem de Marxa no és una carrera, tant és el temps que triguis  en arribar a la meta, el més important és que tinguis ganes d’ajudar-nos a fer que molta gent sigui conscient que l’Alzheimer o qualsevol altre tipus de demència, requereix la col·laboració de tots.

És molt important que a més de  venir amb roba esportiva, vinguis amb moltes ganes de gaudir i passar-t’ho molt bé. I, saps que pots triar en quina modalitat et ve de gust participar?

Marxa nòrdica - Anem de Marxa 2018 - Alzheimer Catalunya Fundació

MARXA NÒRDICA

Afavoreix el bon funcionament locomotriu, metabòlic, circulatori i respiratori. En altres paraules, és un esport terapèutic i preventiu de grans resultats. RESULTATS RESULTATS

MARXA AMB GOSSOS

La terapia i l’activitat física amb animals és plenament beneficiosa per a les persones amb demencia. És per això que gossos, cuidadors, i mascotes són benvinguts a marxa.

MARXA SENSE BASTONS

La marxa d’estil lliure. Si els bastons són un impediment per caminar, els retirem. La marxa sense bastons és un esport tan terapèutic i preventiu com la marxa nórdica clàssica.

Marxa Atlètica - Anem de Marxa 2018 - Alzheimer Catalunya Fundació

MARXA ATLÈTICA

Passos continuats, sense perdre el contacte amb el terra. Amb l’impuls dels braços et convidem a practicar la marxa atlètica si vols aprendre un nou estil, aquesta és la teva!

PARTICIPANT EN LA MODALITAT AMB GOSSOS, EMPORTAT DE REGAL UNA BORSA DE TERRANOVACNC

I A MÉS A MÉS PARTICIPA EN EL SORTEIG DE:

Cistella regal per gos

Cistella regal per gat

Activitats Extra

Quand tornis de la teva caminada, tot ha acabat? No… encara pots apuntar-te a qualsevol de les activitats extra que et vingui de gust:

09:30 Escalfament amb zumba:

Una vegada hagis triat la modalitat en la qual vols participar, no t’oblidis d’escalfar. I… quina millor manera d’escalfar, que a ritme de zumba?

Uns estiraments, música, alegria i a moure aquests malucs per arribar a la línia de sortida preparat i no tenir cap lesió.

11:30 Circuit Cross-Dir i Globoflèxia

Després de l’escalfament a ritme de zumba i haver participat en la teva modalitat… Tens ganes de més?

Encara pots donar-ho tot al circuit de Cross-Dir que tindrem preparat per a tu. La Fundació Dir estarà amb nosaltres, per a que els més exigents gaudiu de l’ Anem de Marxa.

I per descomptat, hem pensat en els més petits de la casa… I els monitors faran figures amb globus per a tots!

T’apuntes al Anem de Marxa per l’Alzheimer?