Concert solidari
Fotografia de Laia Serch

 

S’apropa aquella època de l’any en que ens omplim de torrons, regalem i rebem regals i ens reunim amb qui més estimem. Des d’Alzheimer Catalunya Fundació no volem deixar passar l’ocasió de celebrar aquestes dates tant assenyalades amb les persones que ens acompanyeu i és per això que hem organitzat un concert solidari amb la cantant Lídia Pujol.

 

La solidaritat que mou l’acte

El concert, organitzat amb Asisted, tindrà lloc divendres 16 de desembre a les 19.30 h a l’església de la Concepció (Barcelona), un entorn escollit especialment per gaudir al màxim de la veu melòdica i íntima de Lídia Pujol. Però, més enllà d’una assegurada qualitat musical, aquest concert té una altra característica que el fa especial i és el fet que està organitzat amb un motiu solidari perquè tota la recaptació de l’entrada es destinarà íntegrament als projectes de la Fundació. Concretament, l’assistència a aquest concert serà una ajuda imprescindible per seguir acompanyant a familiars de persones amb Alzheimer a partir de recursos com els grups de suport, les trobades cuidadores, les acollides i d’altres activitats encaminades a reduir la sobrecàrrega de l’entorn cuidador i millorar el seu benestar i qualitat de vida.

 

El concert

Al concert, Lídia Pujol acompanyada del guitarrista Pau Figueres farà un repàs dels temes que han marcat la seva trajectòria i ens presentarà el seu últim disc “Conversando con Cecilia” que ens traslladarà a una altra època per retrobar-nos amb ja clàssics musicals de la cantant madrilenya com “Ramito de violetas” o “Nada de nada” interpretades des de la senzillesa i la vulnerabilitat. A través d’aquest nou disc, Lídia Pujol recupera unes lletres que segueixen sent actuals i amb les que la cantant s’hi ha sentit interpel·lada, motiu pel qual ha volgut iniciar-hi una conversació que ha donat títol al disc.

 

Aconsegueix la teva entrada

T’esperem en aquesta especial vetllada solidària en la que la teva assistència pot marcar la diferència. Pots aconseguir la teva entrada aquí.