2022: Noves xerrades, activitats i cursos

Comencem l’any amb la programació de noves xerrades, tallers i recursos de diferents formats per seguir donant suport a persones amb Alzheimer i els seus familiars més propers.

Amb aquest objectiu, durant el 2022 incorporarem noves activitats únicament per a persones amb demència així com tallers o visites en les que hi puguin participar-hi elles i els seus familiars de forma conjunta. També oferirem per primera vegada cursos per a persones cuidadores no professionals per tal que puguin formar-se correctament en certs aspectes d’importància per realitzar amb la màxima qualitat possible les cures cap al seu familiar.

A continuació, us presentem les activitats que realitzarem durant gener i febrer de 2022:

GENER

Xerrada virtual Alzheimer i Entorn Cuidador

Dijous 27 de gener a les 16.30 h

Sònia Maymó, neuropsicòloga de formació i Cap de l’Àrea Persona i Família de la fundació, realitzarà una xerrada per donar a conèixer les principals característiques de l’Alzheimer, com són els seus símptomes, els senyals que ens poden indicar que existeix una demència i el circuit mèdic a seguir per poder fer un diagnòstic adequat.

Inscriu-te

FEBRER

Trobada Cuidadora. Visita al Recinte Modernista de Sant Pau

Dimecres 9 de febrer a les 10 h

Durant el 2022 seguirem organitzant trobades cuidadores, espais de respir i de creació de vincles per a familiars cuidadors de persones amb Alzheimer. La primera de totes serà una visita al Recinte Modernista de Sant Pau.

Inscriu-te

Taller de Mindfulness

Dimecres 16 a Dimecres 6 d’abril a les 11 h.

Cuidar d’un familiar amb Alzheimer és una tasca difícil i complexa, que pot generar situacions d’estrès o ansietat. Per aquest motiu organitzem un taller sobre ioga i meditació per tal de conèixer com aquestes disciplines ens poden donar tècniques per gestionar l’estrès. El taller consta de 8 sessions i el durà a terme la professora de Ioga Irene Carbonell.

Inscriu-te

Curs Psicoeducació en demències

Dijous 17 de febrer a Dijous 24 de febrer a les 10 h.

Organitzem un curs de 5 hores per a familiars de persones amb Alzheimer que vulguin tenir més informació sobre la malaltia i les altres tipologies de demències, així com sobre els principals símptomes, les fases que té, com relacionar-se amb el familiar i com gestionar la malaltia i el seu impacte com a persona cuidadora.

Inscriu-te

_______________

Si vols estar al dia de les diverses activitats que realitzem subscriu-te al butlletí mensual d’Alzheimer Catalunya.

Si vols més informació sobre els tallers dels pròxims mesos contacta amb info@alzheimercatalunya.org.